Hurtig levering i DK og SE
Eget lager og stort udvalg
Stauder sendes gerne
Fragt kun 65 kr
Instagram
Der er 61 varer.

Græsser til staudebedet i haven

Græsser er uundværlige i et staudebed, og de findes i mange forskellige størrelser og variationer. I staudebedet er både de lave græsser, der binder stauderne sammen, og de høje græsser, som giver struktur og lethed i udtrykket, særligt velegnede. 

Prydgræsser er typisk sent fremme om efteråret, men om sommeren og om efteråret er der rig mulighed for at nyde dem. I efteråret får de blandt andet de smukkeste efterårsfarver, som giver din have et flot udtryk.

Forslag til plantning

Foruden plantning i staudebedet kan du også plante græsser i både potter og krukker på terrassen, hvor de høje græsser kan fungere som afskærmning ind til for eksempel naboen eller blot for at skabe en lille oase på terrassen. De kan for eksempel også plantes i højbede i forhaven i stedet for en hæk for på den måde at skærme af for vejen. 

Vælg mellem et stort udvalg af græsser online

Hos Staudemarken forhandler vi et stort udvalg af forskellige typer græsser, som kommer i mange forskellige grønne nuancer. Vi tilbyder hurtig levering til kunder i hele Danmark, men befinder du dig i Nordjylland, kan du også besøge vores planteskole og se nærmere på vores sortiment. 

Har du nogle spørgsmål, eller har du brug for rådgivning, hører vi meget gerne fra dig. Vi kan enten kontaktes på telefon 26 85 30 37 eller e-mail staudemarken@gmail.com.