Hurtig levering i DK og SE
Eget lager og stort udvalg
Stauder sendes gerne
Fragt kun 65 kr
Instagram

Gode stauder til bunddække

Der er 361 varer.

Gode stauder til bunddække forhandles

Mange haveejere foretrækker at have bunddækkeplanter i deres blomsterbede, så man ikke kan se jorden under blomsterne. Bunddækkeplanter har til formål at fylde ud mellem de andre planter i bedet, og på den måde får du en flot sammenhæng i dit blomsterbed, samtidig med at bunddækkeplanterne hæmmer forekomsten af ukrudt. 

Det er dog imidlertid ikke alle stauder, der kan bruges som bunddækkeplanter. Derfor kan du her på denne side se vores store udvalg af gode stauder til bunddække, som findes i mange forskellige farver. Du kan for eksempel plante citrontimian, hornvioler eller anemoner i bunden af dit blomsterbed.

Få et flot og blomstrende tæppe i blomsterbedet

De fleste bunddækkeplanter spreder sig hurtigt og danner et flot, blomstrende tæppe under dine øvrige stauder, men der er forskel på, hvornår de forskellige blomster springer ud. Derudover er der også forskel på, hvordan de skal plantes. Nogle har det bedst ved at stå i fuld sol, mens andre bør plantes i skygge eller halvskygge. 

Bestil gode stauder til bunddække online hos os

Vi tilbyder hurtig levering til kunder i hele Danmark, så du kan trygt bestille en eller flere af vores gode stauder til bunddække online hos os. Bor du i Nordjylland, kan du dog også tage en tur forbi vores planteskole og se udvalget, hvis du foretrækker det. 

Har du nogle spørgsmål, kan vi kontaktes på telefon 26 85 30 37 eller e-mail staudemarken@gmail.com

Varer sidevis

Varer sidevis