Hurtig levering i DK og SE
Eget lager og stort udvalg
Stauder sendes gerne
Fragt kun 65 kr
Trustpilot
Instagram

Stauder sortiment 9x9 cm potter

Der er 686 varer.

Stauder-sortiment med omkring 700 forskellige slags

Hos Staudemarken har vi et stort stauder-sortiment, som dækker over ca. 700 forskellige sorter. Her på denne side kan du finde en oversigt over hele vores stauder-sortiment, som du kan bruge til at finde inspiration til, hvilke stauder du skal plante i din have, eller du kan bruge oversigten til at finde en helt særlig staude, som du leder efter. 

Det botaniske navn kan afsløre vigtige informationer

Er du i tvivl om, hvordan de forskellige sorter skal plantes? Det botaniske navn for planten fortæller ofte noget om plantens udseende, hvor den kommer fra, dets foretrukne voksested, eller hvem der har fundet den. Nedenfor kan du finde en række eksempler på, hvad forskellige navne kan betyde: 

Sylvetris = skov, Erecta = oprejst, Japonica = fra Japan og Alpinus = bjergplante (stenbed)

Derudover kan du klikke dig ind på hver enkelt staude og finde information om, hvornår den blomstrer, hvor stor den kan blive, og hvordan den bør plantes. 

Besøg vores planteskole og se vores stauder-sortiment eller køb online

Vi har vores egen planteskole i Nordjylland, som du er velkommen til at besøge, hvis du ønsker at se nærmere på vores store stauder-sortiment, men ellers kan du også bestille dine nye stauder online. Vi sørger for hurtig levering hjem til dig. 

Har du nogle spørgsmål, eller brug for hjælp til bestillingen, kan vi kontaktes på telefon 26 85 30 37 eller e-mail staudemarken@gmail.com.

Varer sidevis

Varer sidevis