Hurtig levering i DK og SE
Eget lager og stort udvalg
Stauder sendes gerne
Fragt kun 65 kr
Instagram
Der er 974 varer.

Staudesortiment med omkring 1000 forskellige slags stauder plantet i 9x9x10 cm potter

Hos Staudemarken har vi et stort udvalg af stauder. Her på denne side kan du finde en oversigt over hele vores stauder-sortiment, som du kan bruge til at finde inspiration til, hvilke stauder du skal plante i din have, eller du kan bruge oversigten til at finde en helt særlig staude, som du leder efter. 

Besøg vores planteskole og se vores stauder-sortiment eller køb online

Vi har vores egen planteskole i Nordjylland, som du er velkommen til at besøge, hvis du ønsker at se nærmere på vores store stauder-sortiment, men ellers kan du også bestille dine nye stauder online. Vi sørger for hurtig levering hjem til dig. 

Har du nogle spørgsmål, eller brug for hjælp til bestillingen, kan vi kontaktes på telefon 26 85 30 37 eller e-mail staudemarken@gmail.com.

Underkategorier

 • A
  Stokroser, løvefod, røllike og andre stauder potter 9x9x10cm  Leder du efter en særlig staude, der har et navn, der starter med A, så kan du finde den her på denne side, hvis det er en staude, som vi forhandler i vores sortiment. Her på denne side kan du nemlig finde en oversigt over hele vores sortiment af stauder, der har et navn, der begynder med A.  Vores udvalg af stauder er opstillet i alfabetisk orden, typisk efter deres latinske navn. Har du derfor kun det danske navn, kan det være en god ide at slå det op for at finde det latinske navn, så du hurtigere kan finde ud af, hvilken kategori du skal lede efter planten henne.  Vi ved dog, at mange af vores kunder kun kender det danske navn, og derfor kan du her på denne side både finde stauder som for eksempel: Bjørnetidsel, Røllike, Pragtrøllike, Nyserøllike, Sølvlys, Kalmus-plante, Indianermynte, Stokrose, Løvefod, Prydløg, Pibeløg, Guldslør, Sandhjælme, Anemone, Høstanemone, Sommeranemone, Kvan, Gåseurt, Akeleje, Engelskgræs, Peberrod-plante, Malurt, Estragon-plante, Bynke, Fjerbusk, Asters, Lyngasters, Sommerens sidste farvel, Stjerneskærm, Bregne og Blåpude. Her er de forskellige anemoner, akeleje-planter, stokroser og diverse forskellige prydløg særligt populære i de danske haver.  Bestil dine stauder online hos os Vi leverer vores sortiment af stauder til kunder i hele Danmark, og vi sender derfor også gerne de stauder hjem til dig, som du står og mangler til din have. Det koster kun 65 kroner.
 • B-D
  Klokkeblomst, nelliker, digitalis og flere flotte stauder Her på denne side kan du finde vores store og velassorterede udvalg af stauder med navne, der starter med enten B, C eller D. Vi har opdelt alle vores stauder i alfabetisk rækkefølge ud fra deres latinske navne. Så leder du efter en staude med et latinsk navn, der starter med enten B, C, eller D, så kan du finde den her på denne side, hvis det vel at mærke er en plante, som vi forhandler her hos Staudemarken.  Vores sortiment af stauder, der har et latinsk navn, som starter med enten B, C eller D, kendes også på dansk under følgende navne: Hareøre, Farvebælg, Berberis, Kæmpestenbræk, Kertepileurt, Slangeurt, Mikadoblomst, Moskitogræs, Hjertegræs, Kærmindesøster, Bjergmynte, Glasbær, Engkabbeleje, Prærielilje, Klokkeblomst-plante, Nøgleklokke, Krybeklokke, Star-plante, Knopurt, Sporebaldrian, Duehoved, Filtet hønsetarm, Vinterasters, Japansk tidsel, Skønhedsøje, Trædebregne, Strandkål, Alpeviol, Ridderspore, Nellike, Fjernellike, Småhjerte, Løjtnantshjerte, Fingerbøl-blomst og Gærde kartebolle. Bestil alpevioler, ridderspore, trædebregne og mange andre stauder Uanset om du er på udkig efter en alpeviol, ridderspore, trædebregne eller måske en løjtnantshjerte, så kan du finde dem her på denne side, fordi deres latinske navn starter med enten B, C, eller D.  Du er velkommen til at dykke nærmere ned i vores udvalg og se, om der er en eller flere af dem, der falder i din smag. Finder du en eller flere planter, som du ønsker at købe, kan du trygt bestille dem online hos os. Vi leverer til kunder i hele Danmark for kun 65 kr. 
 • E-G
  Smukke stauder: Solhat, brudeslør og mandstro Er du på jagt efter en havefuchsia, benved, storkenæb eller måske en purpursolhat? Så er du kommet til det helt rette sted. Her på denne side kan du nemlig finde vores store sortiment af stauder, der har et latinsk navn, der starter med enten E, F eller G. Med deres danske navne er det for eksempel brudeslør, vortemælk og mjødurt.  Hos Staudemarken har vi kategoriseret alle vores stauder og inddelt dem i alfabetisk orden ud fra deres latinske navne. Mange kender dog navnene ud fra deres danske navne, og derfor har vi samlet en oversigt over nogle af de danske navne på stauder, som du kan støde på her i kategorien: Purpursolhat, Tidselkugle, Bispehue, Bakkestjerne, Kæmpe mandstro, Gyldenlak, Benved, Hjortetrøst, Lundvortemælk, Middelhavsvortemælk, Vortemælk, Bjørnegræs, Mjødurt, Havefuchsia, Stregbælg, Storkenæb, Nellikerod og Brudeslør. Brudeslør er for eksempel særlig populær i staudebedet, og du kan også klippe de smukke blomster af og sætte dem i en vase inde i stuen. En havefuchsia er en anden populær plante i haven, der får nogle utrolig smukke blomster, der vil pryde i ethvert havebed. Bestil dine stauder online hos os og få dem leveret hjem til dig Når du bestiller stauder online i vores webshop, sørger vi for at sende dem hjem til din adresse. Vi leverer til kunder i hele landet, og det koster kun 65 kr. 
 • H-J
  Solbrud, alunrod, iris-blomst og andre stauder Er du på udkig efter en daglilje, en alpehavre eller måske en pilebladet solsikke til dit blomsterbed i haven? Så er du kommet til det helt rette sted. Det er nemlig lige præcis det, du kan finde her på denne side – og meget mere til.  Hos Staudemarken har vi inddelt alle vores stauder efter forbogstav, og det betyder, at du her på denne side kan finde alle de stauder, vi forhandler, der har et latinsk navn, der starter med enten H, I eller J. Deres danske navne kan dog sagtens starte med et andet bogstav, og derfor kan du her finde nogle af de stauder med danske navne, som du kan finde her på denne side: Dagøje, Japansk skovgræs, Kæmpevedbend, Solbrud, Staudesolsikke, Pilebladet solsikke, Alpehavre, Steppegræs, Dagøje, Daglilje, Kaj Munks blå anemone, Alunrod, Pomerans Høgeurt, Hosta-plante, Bærperikon, Perikon, Isop-plante, Sløjfeblomst, Sværdalant, Alant, Haveiris, Sibirisk iris, Vandiris og Blåmunke. Vi har for eksempel solbrud i mange forskellige farver og nuancer i blandt andet røde og orange farver. Du kan også finde en smuk daglilje eller en sibirisk iris iblandt vores sortiment.  Få dine stauder leveret hjem til døren for kun 65 kr. Hos Staudemarken forhandler vi et stort og velassorteret sortiment af stauder til haven, og vi sørger for en hurtig levering til kunder i hele Danmark. Uanset hvor i landet du skal have blomsterne leveret til, koster det kun 65 kr. 
 • K-M
  Vil du købe blåhat, hestemynte eller marguerit-blomst? Leder du efter en smuk forglemmigej, lupin eller en sjov og farverig raketblomst til dit staudebed i haven? Så er du kommet til det helt rette sted. Hos Staudemarken forhandler vi et utroligt stort sortiment af stauder til haven, og vi har derfor valgt at inddele alle vores stauder i alfabetisk rækkefølge. Her på denne side kan du således finde alle vores stauder, der har et latinsk navn, der starter med enten K, L eller M.  Men måske kender du dem bedst ud fra deres danske navne? Her i denne kategori kan du blandt andet finde følgende stauder til din have: Madiva-aster, Månestråle, Blåhat, Raketblomst, Plettet tvetand, Staude ærteblomst, Vårfladbælg, Lavendel, Poppelrose, Edelweiss, Oktobermarguerit, Dobbeltmarguerit, Marguerit-plante, Kæmpe marguerit, Løvstikke, Marehalm, Pragtskær, Nøkketunge, Skotsk lostilk, Hindebæger, Torkemund, Staudelobelie, Kællingetand, Lupin staude, Pindsvinegræs, Brændende kærlighed blomst, Haveklinte, Mølleblomst, Fredløs, Kattehale, Citronmelisse, Pebermynte, Æblemynte, Elefantgræs, Stor pibegræs, Dværgpibegræs, Hestemynte, Parisertårn blomst, Ahornblad og Forglemmigej. Vi har et stort og varieret udvalg, uanset om du er på udkig efter stauder med blomster, eller om du leder efter stauder til køkkenhaven. Prøv en velduftende citronmelisse, lavendel, pebermynte, eller hvad med løvstikke?  Bestil dine nye stauder til haven online Her i vores webshop har du mulighed for at bestille dine nye stauder til haven online og efterfølgende få dem leveret hjem til din adresse. Det koster kun 65 kr. for levering, uanset hvor i landet du er bosat henne. 
 • N-P
  Nye stauder: Katteurt, primula, potentil og flere Er du på udkig efter nye stauder til havebedet, så kan du her på denne side finde en oversigt over vores store og velassorterede udvalg af stauder, der har navne, der starter med enten N, O eller P. Bemærk, at det er deres latinske navne, og at de typisk hedder noget andet på dansk. Du kan for eksempel finde en silkepæon, en kæmpevalmue og en katteurt iblandt vores sortiment, der blandt andet dækker over følgende danske betegnelser: Blåkant, Katteurt, Staude natlys, Vår-kærminde, Slangeskæg, Pryd oregano, Oregano plante, Djævelbusk, Kæmpevalmue, Silkepæon, Vild kinin, Guldbaldrian, Fingerbølrørblomst, Rørblomst, Kertepileurt, Pileurt, Floks, Vårfloks, Høstfloks, Krybende floks, Lyngfloks, Koralrør, Drejeblomst, Ballonklokke, Jakobsstige, Stor konval, Potentil, Blåkryb, Etageprimula, Tæppeprimula, Haveaurikel, Kodriver, Lungeurt, Kobjælde blomst, Ædelmynte og Bjergmynte. Pryd for eksempel havebedet med en hvid eller gul natlys, en blå vår-kærminde, en lille rørblomst, eller hvad med en grøn pileurt? Dyk ned i vores udvalg og se, om der er noget, der falder i din smag.  Vi leverer stauder til hele landet Hvis du skulle finde en eller flere stauder, der falder i din smag, og som vil passe godt til din have, så kan du nemt og hurtigt bestille online her i vores webshop. Vi tilbyder levering for kun 65 kr., og vi leverer gerne til kunder i hele Danmark. 
 • R-T
  Pryd haven med salvie, husløg, engblommer eller sankthansurt Kunne du tænke dig at pryde din have med en kæmpe solhat, en staudesalvie eller måske en sankthansurt? Så kan du finde det lige her på denne side. Hos Staudemarken har vi valgt at sortere alle vores stauder efter forbogstavet i deres navn, således at det er nemmere for vores kunder at få et overblik over vores sortiment. Derfor kan du her på denne side finde alle vores stauder, der har latinske navne, der starter med enten R, S eller T.  Det betyder, at du blandt andet vil kunne finde følgende stauder her på denne side: Krybende timian, Røllike, Røllike-matrem, Regnbuegræs, Ranunkel, Farvereseda, Rabarber plante, Kæmpe solhat, Nøgen solhat, Staudesalvie, Salvie plante, Lægesalvie, Engsalvie, Kvæsurt, Cypresurt, Sten sæbeurt, Stenbræk, Cypresurt, Skabiose, Dueskabiose, Stenurt, Sankthansurt, Husløg, Hjorterod, Blåaks, Silkekatost, Staudesennep, Græslilje, Gyldenris, Lammeøre, Havebetonie, Betonie, Lægebetonie, Kulsukker, Bibelurt, Kamferbalsam, Frøstjerne, Akele, Violfrøstjerne, Klokkefrøstjerne, Citrontimian, Krybende timian, Lodden timian, Skumblomst, Trekantsblomst, Tudselilje, Kløver, Fjerkløver og Engblomme. Citrontimian dufter skønt og er perfekt til køkkenhaven. Foretrækker du en almindelig timian, som du for eksempel kan bruge som bunddække i dit bed, kan du også købe en krybende timian. Du kan også dyrke dine egne rabarber i haven, eller du kan pryde blomsterbedet med en smuk nøgen solhat, en kvæsurt eller en græslilje. Det er helt op til dig.  Vi leverer stauder til kunder i hele Danmark Finder du en eller flere stauder her på denne side, som du kunne tænke dig at købe, skal du blot lægge dem i din kurv og gennemføre din ordre. Så sørger vi for, at ordren vil blive leveret hjem til dig, og det koster kun 65 kr., uanset hvor i landet du bor henne. 
 • U-Z
  Gør haven smuk med kongelys, violer, Yucca palme og ærenpris Er du på jagt efter en smuk kongelys, en jernurt eller måske en hornviol til din have? Så er du kommet til den helt rette side. Her hos Staudemarken har vi valgt at inddele alle vores stauder i alfabetisk rækkefølge ud fra forbogstavet i deres latinske navn, og derfor kan du her på denne side finde en oversigt over alle vores stauder, der har navne, som starter med enten U, V, W, X, Y eller Z.  Kender du ikke staudens latinske navn, men kender du kun det danske navn, kan du her på denne side blandt andet finde følgende stauder: Tapurt, Lægebaldrian, Kongelys, Jernurt, Spydjernurt, Vingestamme, Vernonia, Porcelæns ærenpris, Ærenpris, Langbladet ærenpris, Krybende ærenpris, Aks-ærenpris, Bredbladet ærenpris, Virginsk ærenpris, Liden singrøn, Hornviol, Pinseviol, Martsviol, Skovviol, Guldjordbær, Klokkebusk og Palmelilje. Du kan for eksempel pryde dit blomsterbed med en smuk blå ærenpris, en lilla skovviol eller en rødlig klokkebusk. Måske ved du allerede, hvilken staude du leder efter – måske mangler du inspiration til, hvilke stauder du kan fylde dit blomsterbed med. Hvis du ikke kan finde noget, der falder i din smag her på denne side, kan du også klikke dig ind i vores øvrige kategorier og blive inspireret. Bestil stauder hjem til din adresse Hos Staudemarken forhandler vi et stort udvalg af forskellige stauder, som vi leverer til kunder i hele landet. Vi sender din ordre for kun 65 kr., uanset hvor i Danmark du er bosat henne.

Varer sidevis

Varer sidevis