Hurtig levering i DK og SE
Eget lager og stort udvalg
Stauder sendes gerne
Fragt kun 65 kr
Trustpilot
Instagram

Stauder til haven 9x9 cm potte

Der er 690 varer.

Stauder til haven i flotte farver

Er du på udkig efter flotte stauder til haven, som kan være med til at skabe en hyggelig stemning med deres smukke farver? Så er du kommet til det helt rette sted. Her på denne side kan du nemlig finde en oversigt over alle vores stauder til haven. 

Vi har lige omkring 700 forskellige slags, som alle er rigtig gode at plante i haven, og vi har listet dem efter deres danske navne. Vær dog opmærksom på, at navnene på stauderne kan variere fra egn til egn.

Derfor bør du købe stauder til haven

En staude er en flerårig plante, hvilket betyder, at planten kommer igen i flere år. Har du stauder i haven, kan du derfor være sikker på, at planterne kommer igen i flere år. Du slipper dermed for at skulle købe nye blomster og planter til haven hvert år, hvilket kan være en dyr fornøjelse. 

Bestil online eller kig forbi vores planteskole

Befinder du dig i nærheden af vores planteskole i Nordjylland, er du velkommen til at kigge forbi for at se nærmere på vores udvalg af stauder til haven. Alternativt kan du nemt og hurtigt bestille dem online, og vi sørger for hurtig levering i hele landet. 

Har du nogle spørgsmål, kan vi kontaktes på telefon 26 85 30 37 eller e-mail staudemarken@gmail.com.

Varer sidevis

Varer sidevis