Hurtig levering i DK og SE
Eget lager og stort udvalg
Stauder sendes gerne
Fragt kun 65 kr
Instagram

Bordeaux og blommefarvede stauder

Der er 19 varer.

Blommefarvede stauder i smukke nuancer

Er du på udkig efter bordeaux eller blommefarvede stauder til dit blomsterbed i haven? Så er du kommet til den helt rette forhandler. Her på denne side kan du nemlig se vores sortiment af bordeaux stauder, der findes i mange forskellige farvenuancer. 

De blommefarvede stauder kan for eksempel plantes sammen med hvide stauder, så deres smukke farve kan blive fremhævet, eller de kan plantes i et stedsegrønt bed med grønne stauder. Vi forhandler blandt andet en japansk fjerbregne, stokroser, nelliker, haveiris og storkenæb i flotte bordeaux og blommefarvede nuancer. 

Vi leverer bordeaux stauder til hele Danmark

Vi har en planteskole i Nordjylland, hvorfra vi afsender vores blommefarvede og bordeaux stauder til kunder i hele landet, som ikke har mulighed for at købe planterne på planteskolen. Vi sørger for hurtig levering, så du snart kan komme i gang med at færdiggøre dit havebed. 

Befinder du dig i nærheden af planteskolen, er du altid velkommen til at kigge forbi og se nærmere på vores udvalg. 

Kontakt os ved spørgsmål om vores blommefarvede stauder

Har du nogle spørgsmål omkring vores blommefarvede eller bordeaux stauder, for eksempel i forhold til plantning, blomstring eller beskæring, eller har du brug for hjælp til at gennemføre din onlinebestilling, er du altid velkommen til at tage kontakt til os. Vi kan enten kontaktes på telefon 26 85 30 37 eller e-mail staudemarken@gmail.com.