Hurtig levering i DK og SE
Eget lager og stort udvalg
Stauder sendes gerne
Fragt kun 65 kr
Instagram
Der er 142 varer.

Røde og orange stauder i alverdens afskygninger

Er du på udkig efter røde eller orange stauder til et bed i din have, så er du kommet til den helt rigtige side. Her på denne side kan du nemlig finde vores store sortiment af orange og røde stauder, der er velegnet til udplantning i haven. 

Uanset om du vælger stauder med røde blomster, eller om du foretrækker stauder med orange blomster, så kan du være sikker på at pryde din have med flotte farver, når du vælger disse farverige blomster. Stauderne kan både stå alene, eller de kan indgå i et blomsterbed sammen med blomster i andre farver. 

Vi tilbyder hurtig levering i hele landet

Når du bestiller enten røde stauder eller orange stauder her i vores webshop, kan du forvente at modtage din ordre inden for ganske kort tid. Vi tilbyder hurtig levering til kunder i hele landet, så du kan komme i gang med at sætte farve på dit blomsterbed. 

Bestil orange stauder eller røde stauder online eller kig forbi

Du kan med fordel bestille stauder med røde blade eller orange blomster online her i vores webshop, men befinder du dig i Nordjylland, kan du også besøge vores planteskole, hvor du kan kigge nærmere på udvalget. 

Har du nogle spørgsmål, er du velkommen til at ringe til os på telefon 26 85 30 37 eller til at skrive til vores e-mail staudemarken@gmail.com.

Varer sidevis

Varer sidevis