Hurtig levering i DK og SE
Eget lager og stort udvalg
Stauder sendes gerne
Fragt kun 65 kr
Instagram

Blomstringsmåned

Der er 967 varer.

Underkategorier

 • Stauder tidligt forår
  Vinter-stauder i mange forskellige farver Leder du efter smukke vinter-stauder, der blomstrer om vinteren og i det tidligere forår, så er du kommet til det rette sted. Her på denne side kan du nemlig finde vores store og velassorterede sortiment af vinter-stauder, som kan pryde din have med mange flotte farver i en ellers grå og farveløs tid.  Få en flot og farverig have om vinteren Der er meget stor forskel på, hvornår de forskellige typer blomster og stauder springer ud og blomster. Derfor inddeles de i kategorier efter, hvornår de blomstrer, så du har mulighed for at indrette din have således, at der er farver og smukke blomster hele året rundt. Det behøver ikke kun at være om sommeren, at haven blomstrer frodigt og står i flotte farver.  Vores vinter-stauder findes i mange forskellige farver og størrelser, og du kan derfor finde nogle, der passer til ethvert bed i haven. Du kan for eksempel vælge vinter-stauder i smukke lilla, blå, gule og røde farver, eller du kan vælge blomster i en klassisk hvid farve, der kan sættes sammen med alle andre farver blomster og stauder.  Bestil vinter-stauder online hos os Vi tilbyder hurtig levering til kunder i hele landet, hvilket betyder, at du med stor fordel kan bestille vinter-stauder online hos os, uanset hvor du bor henne.  Har du nogle spørgsmål, kan vi altid kontaktes enten på telefon 26 85 30 37 eller e-mail staudemarken@gmail.com, og befinder du dig i Nordjylland, kan du også besøge vores planteskole. 
 • Stauder forår
  Forårs-stauder i flotte farver Kunne du tænke dig at have en flot og velblomstrende have i foråret, så kan du med fordel købe forårs-stauder. Hos Staudemarken forhandler vi et stort og velassorteret udvalg af lige netop forårs-stauder, som springer ud i løbet af forårsmånederne.  Vælg mellem mange forskellige forårs-stauder Stauder til forår findes i mange forskellige farver, størrelser og varianter, og du kan blandt andet finde gule, lilla, lyserøde, blå, hvide, røde og grønne forårs-stauder iblandt vores sortiment. Det kan for eksempel være stauder med små eller store blomster, eller det kan være stedsegrønne græsser, der pryder i enhver have. Skal du i gang med at plante nye blomsterbede i din have, kan du med fordel sætte dine stauder til forår sammen med stauder, der springer ud om sommeren, efteråret og om vinteren, så du hele tiden har noget pænt at kigge på hele året rundt.  Kig forbi og se vores udvalg af stauder til forår eller bestil online Kunne du tænke dig at bestille forårs-stauder online i vores webshop, kan du med fordel aflægge din bestilling allerede i dag. Så sørger vi for, at din ordre bliver leveret til dig inden for ganske kort tid, uanset hvor du er bosat henne i landet.  Du kan også kigge forbi vores planteskole i Nordjylland, hvis du har mulighed for det, hvor du kan se nærmere på sortimentet.  Har du nogle spørgsmål, kan vi kontaktes på telefon 26 85 30 37 eller e-mail staudemarken@gmail.com. 
 • Stauder sommer
  Sommer-stauder i forskellige farver og størrelser Der findes mange forskellige sommer-stauder, der blomstrer smukt hele sommeren eller i de primære sommermåneder fra juni til august. Her på denne side kan du finde en oversigt over vores velassorterede sortiment af sommer-stauder i mange forskellige farver og størrelser. Du kan for eksempel finde flotte sommer-stauder med lilla, gule, blå, røde eller hvide blomster.  Forlæng blomstringstiden i bedet Der er stor forskel på, hvornår de forskellige stauder blomstrer. Det er nemlig ikke alle, der blomstrer om sommeren. Nogle blomstrer om vinteren, mens andre blomstrer i foråret eller om efteråret. Dette skal du huske at tage højde for, når du sammensætter dine blomsterbede i haven. På den måde kan du sikre dig, at du altid har smukke stauder, der blomstrer hele året rundt uanset årstiden.  Forårs- og sommer-stauder kan for eksempel plantes i det samme bed, så du kan forlænge blomstringstiden for bedet, og det samme gælder for de øvrige årstider.  Bestil smukke sommer-stauder online hos os Bestiller du sommer-stauder online hos os, kan du forvente at få dem leveret hurtigt, uanset hvor henne i landet du bor. Vi leverer til kunder i hele Danmark inden for ganske kort tid. Alternativt kan du også besøge vores planteskole i Nordjylland, hvis du er i nærheden.  Har du nogle spørgsmål, kan du enten ringe til os på telefon 26 85 30 37, men du kan også skrive til vores e-mail staudemarken@gmail.com.
 • Stauder efterår
  Efterårs-stauder der forlænger sommerens blomstringstid Kunne du tænke dig at forlænge blomstringstiden i dine havebede om sommeren, så du også kan nyde smukke blomstrende stauder om efteråret? Så kan du med fordel købe de såkaldte efterårs-stauder, der blomstrer langt ind i efteråret.  Vælg mellem mange forskellige efterårs-stauder Hos Staudemarken forhandler vi et stort udvalg af forskellige stauder til efterår, og de findes i et væld af farver. Du kan for eksempel både finde efterårs-stauder i farverne lilla, hvid, blå, gul, rød og orange, så du kan vælge lige netop de efterårs-stauder, der passer til resten af havens blomster. Du kan blandt andet købe forskellige græsser, storkenæb, stormhat, hornvioler eller solsikker. Hos os er der noget at vælge imellem for enhver smag.  Efterårs-stauder er perfekte til at plante sammen med dine sommer-stauder, så de derved kan forlænge blomstringssæsonen fra sommer til efterår, men du kan også plante stauderne alene eller sammen med stauder, der blomstrer på andre tidspunkter i løbet af året.  Bestil stauder til efterår online hos os og få hurtig levering Ønsker du at bestille stauder til efterår online hos os, sørger vi for hurtig levering, uanset hvor i landet stauderne skal leveres henne. På den måde kan du hurtigt komme i gang med plantningen, så de nye blomster kan pryde smukt i haven.  Vi hører gerne fra dig på telefon 26 85 30 37 eller e-mail staudemarken@gmail.com, hvis du har nogle spørgsmål, og befinder du dig i Nordjylland, er du også velkommen til at kigge forbi vores planteskole. 

Varer sidevis

Varer sidevis