Staudemarken - en planteskole midt i Jammerbugten i Nordjylland

Tranumvej 34, Birkelse, 9440 Aabybro (25 minutter nordvest for Aalborg)

Åben kl 9 -16 alle ugens dage 

Jeg hedder Tina Møller og jeg har haft planteskolen Staudemarken siden 1997. Planteskolen ligger ved vores landbrug, hvor jeg bor sammen med min familie. Her er en dejlig stor have, med plads til mange stauder. Jeg har "altid" interesseret mig for haver.

Planteskolen startede egentlig med, at jeg delte mine stauder med mine veninder og andre haveinteresserede. Efterhånden begyndte jeg at få henvendelser fra folk, jeg ikke kendte i forvejen, om de kunne købe stauder af mig. Så var Staudemarken født og jeg har overtaget en mark ved siden af landbrugsbygningerne til planterne.

Efterhånden har jeg 150 planteborde og 3 store drivhuse, så det kan være en god ide at danne sig et overblik via webshoppen inden besøget herude. Ved alle stauder står der et bordnummer, så du kan finde den staude, du leder efter. Mange kunder bruger webshoppen til at lave en huskeseddel. Hvis man lægger stauder i kurven, er det muligt at printe listen, med latinsk og dansk navn, samt bordnummer. Du kan derefter selv gå og finde planterne, eller lade dig friste af andre stauder.

Vi har køer på gården, dem ser du måske ikke, men du vil kunne opleve, at der kommer en stor traktor kørende. Her er også mange musefangende katte og hunden Bessie bor her også. Din hund må gerne komme med på besøget herude.

Her er en meget uformel stemning og det nyder vi. Personalet består for en stor del af fleksjobbere, som alle byder ind med det, de hver især er gode til. Vi er nemlig alle gode til noget.

Du er meget velkommen til at skrive en anmeldelse på Google - KLIK HER

Har du spørgsmål er du altid velkommen til at ringe til mig (mobilnr: 26853037)

De bedste hilsner

Tina