Reklamationsret

StaudeMarken yder 14 dages reklamationsret på planterne, hvis de ikke er i orden. Kontakt os indenfor en uge efter modtagelsen og varen kan efterfølgende returneres for tilbagebetaling, ombytning, eller efter aftale evt. kreditering. I forbindelse med reklamationssager afholder StaudeMarken returneringsomkostninger i rimeligt omfang.

Reklamation og varereturnering
Ved fejl, mangler eller evt. udeblevne leverancer bedes henvendelse rettet til:  tel: 26853037

StaudeMarken
Tranumvej 34, Birkelse
9440 Aabybro
Email: staudemarken@mail.dk

Varereturnering foregår også til denne adresse - bemærk at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav. Returnering kan også ske ved at nægte modtagelse eller aflevere varen personligt hos os. Det er ikke et krav men ekspeditionen fremmes, hvis fyldestgørende informationer følger pakken - eksempelvis kopi af ordrebekræftelse, registreringsnummer og kontonummer for bankkonto hvortil refusion kan foregå, kopi af evt. forudgående korrespondance mv.

Refusion
I tilfælde af aftalte dekorter, returnerede varer eller forudbetalte varer som afbestilles før afsendelse, skal der ske en hel eller delvis refusion af købesummen. Refusion sker normalt altid ved bankoverførsel, og StaudeMarken har derfor brug for oplysninger om registreringsnummer og kontonummer for din bankkonto. Disse oplysninger er ikke følsomme, og kan uden videre oplyses pr. email eller anden traditionel korrespondanceform.