Hurtig levering i DK og SE
Eget lager og stort udvalg
Stauder sendes gerne
Fragt kun 65 kr
Instagram
Der er 49 varer.

Krydderurter og snapseplanter til haven 9x9x10 cm potter

Haven er et særdeles velegnet sted til plantning af krydderurter og snapseplanter. Krydderurterne kan blandt andet sagtens plantes i staudebedet eller stenbedet. For eksempel er timian en smuk krydderurt, der egner sig godt til det tørre og varme stenbed, men du kan også plante dine krydderurter i potter eller krukker på terrassen eller i højbede i haven. 

Vælg mellem mange forskellige snapseplanter og krydderurter

Der findes rigtig mange forskellige snapseplanter til haven. Du kan for eksempel købe havenellike, perikon, røllike eller pebermynte. På samme måde findes der også et stort udvalg af krydderurter, som du kan plante i din have og bruge til din madlavning. Det kan for eksempel være oregano, basilikum, citronmelisse, citronverbena og citrontimian. 

Bestil online hos os og få hurtig levering

Hos Staudemarken forhandler vi et stort og velassorteret sortiment af både snapseplanter og krydderurter til haven. De er alle sammen stauder, hvilket betyder, at de kommer igen år efter år. Du kan enten købe planterne online, eller du kan besøge vores planteskole i Nordjylland. Bestiller du online, kan du forvente en hurtig leveringstid, uanset hvor du er bosat i landet. 

Har du brug for at komme i kontakt med os, kan du enten ringe til os på telefon 26 85 30 37, eller du kan skrive til vores e-mail staudemarken@gmail.com.