Hurtig levering i DK og SE
Eget lager og stort udvalg
Stauder sendes gerne
Fragt kun 65 kr
Instagram

Stauder Egenskaber

Der er 936 varer.

Underkategorier

 • Gode stauder til bunddække
  Gode stauder til bunddække forhandles Mange haveejere foretrækker at have bunddækkeplanter i deres blomsterbede, så man ikke kan se jorden under blomsterne. Bunddækkeplanter har til formål at fylde ud mellem de andre planter i bedet, og på den måde får du en flot sammenhæng i dit blomsterbed, samtidig med at bunddækkeplanterne hæmmer forekomsten af ukrudt.  Det er dog imidlertid ikke alle stauder, der kan bruges som bunddækkeplanter. Derfor kan du her på denne side se vores store udvalg af gode stauder til bunddække, som findes i mange forskellige farver. Du kan for eksempel plante citrontimian, hornvioler eller anemoner i bunden af dit blomsterbed. Få et flot og blomstrende tæppe i blomsterbedet De fleste bunddækkeplanter spreder sig hurtigt og danner et flot, blomstrende tæppe under dine øvrige stauder, men der er forskel på, hvornår de forskellige blomster springer ud. Derudover er der også forskel på, hvordan de skal plantes. Nogle har det bedst ved at stå i fuld sol, mens andre bør plantes i skygge eller halvskygge.  Bestil gode stauder til bunddække online hos os Vi tilbyder hurtig levering til kunder i hele Danmark, så du kan trygt bestille en eller flere af vores gode stauder til bunddække online hos os. Bor du i Nordjylland, kan du dog også tage en tur forbi vores planteskole og se udvalget, hvis du foretrækker det.  Har du nogle spørgsmål, kan vi kontaktes på telefon 26 85 30 37 eller e-mail staudemarken@gmail.com. 
 • Stauder som blomstrer hele sommeren
  Stauder der blomstrer juni, juli, august eller længere.
 • Stauder som trives i krukker
  Planter der klarer sig fint i krukker i et eller flere år,eventuel i samspil med sommerblomster.
 • Høje stauder som ikke vælter
  Stauder der ikke behøver opbinding eller stativer, på trods af højden.
 • Stauder til buketter
  Ofte planter med stive stilke, der holder godt i vaser.
 • Duftende stauder
  Duften tiltrækker foreksempel bier og sommerfugle. Gule og hvide stauder dufter mest om aftenen, da de bestøves af natsværmere.
 • Lægeplanter
  Planter der kan bruges til naturlig helse. Feks : Purpursolhat `Echinacea purpurea` ,stimulerer imunforsvaret og er bakterie og virusmæmmende.
 • Voldsomt voksende stauder
  Stauder der kræver plads, plantes evt. i "Det vilde bed" sammen med planter med samme egenskab.
 • Teplanter
  Gode planter at have i drivhus eller have, så har man altid ingredienser til frisk lavet te eller icethe.
 • Selvsående stauder
  Stauder der er gode til at så sig selv i bedet. Husk at passe på småplanterne når der luges,da de nemt kan flyttes til andre steder i haven.
 • Kortlivede selvsående stauder
  Stauder der kun lever få år, men til gengæld er god til at selvså.Dette kunne foreksempel være fingerbøl `Digitalis purpurea`. Pas på de små nye planter når der luges.
 • Stauder der vokser langsomt i bredden
  Stauder der ikke kommer til at dominere i bedet.
 • Et og toårige selvsående
  Et årig selvsåede stauder blomstrer første år . To årig selvsåede stauder, laver første år blot en bladroset og blomstrer andet år, foreksempel fingerbøl `Digitalis purpurea` . Lær bladene at kende, så de ikke luges bort. Er der for mange småplanter kan de nemt, flyttes til andre steder i haven.
 • Stedsegrønne
  Stedsegrønne stauder til dit bed Er du træt af, at din have er brun og kedelig om vinteren? Så kan du med fordel købe stedsegrønne planter eller buske til dine blomsterbede i haven. Stedsegrønt har den helt klare fordel, at de forbliver grønne hele året rundt. Det vil sige, at de ikke visner ned om vinteren, og de kan således sikre dig en flot, grøn have hele året rundt.  Vi forhandler et stort udvalg af stedsegrønt Der findes mange forskellige former for stedsegrønt. Staudemarken forhandler et stort udvalg af stedsegrønne stauder, som kommer i flere forskellige størrelser. Derudover er der også nogle af dem, der har store eller små blomster på. Hvis du kunne tænke dig en grøn have hele året rundt, kan du for eksempel plante stedsegrønne buske og planter i alle dine havebede. Du kan enten etablere et komplet stedsegrønt bed, eller du kan fordele planterne ud over flere forskellige bede. Du kan også lade stauderne vokse op af et hegn for at give et mere naturligt look i haven.  Bestil stedsegrønne stauder online i dag Bestiller du stedsegrønne planter online hos os allerede i dag, så sørger vi for, at de bliver leveret hjem til dig så hurtigt som muligt, så du kan komme i gang med plantningen. Du kan også tage en tur forbi vores planteskole i Nordjylland, hvis du alligevel er i nærheden.  Vi kan kontaktes på telefon 26 85 30 37 eller e-mail staudemarken@gmail.com, hvis du har nogle spørgsmål.

Varer sidevis

Varer sidevis