Hurtig levering i DK og SE
Eget lager og stort udvalg
Stauder sendes gerne
Fragt kun 65 kr
Instagram

Staudernes farve

Der er 969 varer.

Underkategorier

 • Røde og orange stauder
  Røde og orange stauder i alverdens afskygninger Er du på udkig efter røde eller orange stauder til et bed i din have, så er du kommet til den helt rigtige side. Her på denne side kan du nemlig finde vores store sortiment af orange og røde stauder, der er velegnet til udplantning i haven.  Uanset om du vælger stauder med røde blomster, eller om du foretrækker stauder med orange blomster, så kan du være sikker på at pryde din have med flotte farver, når du vælger disse farverige blomster. Stauderne kan både stå alene, eller de kan indgå i et blomsterbed sammen med blomster i andre farver.  Vi tilbyder hurtig levering i hele landet Når du bestiller enten røde stauder eller orange stauder her i vores webshop, kan du forvente at modtage din ordre inden for ganske kort tid. Vi tilbyder hurtig levering til kunder i hele landet, så du kan komme i gang med at sætte farve på dit blomsterbed.  Bestil orange stauder eller røde stauder online eller kig forbi Du kan med fordel bestille stauder med røde blade eller orange blomster online her i vores webshop, men befinder du dig i Nordjylland, kan du også besøge vores planteskole, hvor du kan kigge nærmere på udvalget.  Har du nogle spørgsmål, er du velkommen til at ringe til os på telefon 26 85 30 37 eller til at skrive til vores e-mail staudemarken@gmail.com.
 • Violette og blå stauder
  Violette og blå stauder forhandles Violette og blå stauder er meget populære. De har nogle utrolig flotte farver, som giver et flot samspil med resten af havens blomster. Er du på udkig efter flotte stauder med blå blomster eller lilla stauder, så kan du her på denne side se vores store udvalg, hvor du kan finde alt lige fra de populære Akelejer til forskellige klokkeblomster og riddersporer.  Iblandt vores sortiment kan du både finde små og lave violette stauder samt høje blå stauder, og der er dermed noget at vælge imellem for enhver smag.  Vi leverer blå og lilla stauder til hele landet Har du fundet en eller flere blå eller lilla stauder iblandt vores sortiment, som du kunne tænke dig at bestille? Så læg dem i den virtuelle indkøbskurv og afgiv din ordre. Vi leverer til kunder i hele landet inden for ganske kort tid, så du kan komme i gang med at etablere dit blomsterbed.  Bestil violette stauder online eller besøg vores planteskole Befinder du dig i Nordjylland, er du velkommen til at besøge vores planteskole, hvor du kan se nærmere på vores sortiment. Ellers kan du med fordel bestille blå eller violette stauder online i vores webshop. Har du nogle spørgsmål omkring farvesammensætning, plantning eller bestilling i vores webshop, er du velkommen til at kontakte os. Det kan du enten gøre ved at ringe på telefon 26 85 30 37 eller ved at skrive til vores e-mail staudemarken@gmail.com.
 • Lyserøde og pink stauder
  Lyserøde og pink stauder til blomsterbedet Pink og lyserøde stauder er med til at sætte farve på blomsterbedet i din have. De er utrolig flotte og findes i mange forskellige afskygninger. Her på denne side kan du se hele vores store sortiment af både pink og lyserøde stauder, og der er noget at vælge imellem for enhver smag.  Vi forhandler både stauder med store og små lyserøde blomster i forskellige nuancer. Uanset om du er på udkig efter en lyserød ærteblomst, en smuk pæon eller et pink storkenæb, kan du finde det her hos os. Hurtig levering af pink stauder og lyserøde stauder i hele Danmark Har du fundet en eller flere stauder med lyserøde blomster her på siden, som du kunne tænke dig at bestille, så sørger vi for hurtig levering, så du kan komme i gang med at sætte farve på blomsterbedet. Vi tilbyder desuden levering til kunder i hele landet.  Bestil online eller kig forbi vores planteskole Vi har vores egen planteskole i Nordjylland, som du altid er velkommen til at besøge, hvis du kunne tænke dig at se nærmere på vores sortiment af lyserøde og pink stauder, eller hvis du har brug for rådgivning og vejledning i forhold til plantning og beskæring.  Bor du andetsteds i landet, kan du bestille dine blomster online, og har du brug for rådgivning eller vejledning, kan du altid ringe til os på telefon 26 85 30 37 eller skrive til vores e-mail staudemarken@gmail.com.
 • Hvide og grå stauder
  Hvide og grå stauder til ethvert blomsterbed Stauder kommer i mange forskellige afskygninger og farver. Her på denne side har vi samlet en oversigt over vores sortiment af både høje og lave grå og hvide stauder, som er et klassisk valg til blomsterbedet. Stauder med hvide blomster passer rigtigt godt til at sætte sammen med stauder eller blomster i andre farver, hvad enten de er røde, gule, lilla eller blå.  Vælg mellem mange forskellige slags Der findes utrolig mange forskellige hvide og grå stauder. I vores sortiment kan du for eksempel finde flotte hvide margueritblomster, ærteblomster, iris og storkenæb.  Når du skal plante dine hvide eller grå stauder, skal du være opmærksom på, om de skal plantes i sol, skygge eller halvskygge. Hvis du er i tvivl, kan du klikke dig ind på den enkelte staude og se, hvordan den skal plantes.  Køb grå stauder eller hvide stauder online hos os Du kan nemt og hurtigt bestille dine grå eller hvide stauder online her i vores webshop, og vi sørger tilmed for hurtig levering, uanset hvor i landet du bor henne.  Har du nogle spørgsmål, eller har du brug for hjælp til din bestilling, hører vi meget gerne fra dig enten på telefon 26 85 30 37 eller e-mail staudemarken@gmail.com. Befinder du dig i nærheden af vores planteskole i Nordjylland, er du også altid velkommen til at kigge forbi for at se nærmere på vores udvalg. 
 • Gule og gyldne stauder
  Gule stauder der skaber stemning og giver farve i haven Gule stauder bringer farve ind i enhver have, og de kan kombineres med mange andre farvede studer. Du kan for eksempel plante stauder med gule blomster i samme bed som stauder med røde, blå eller hvide blomster, eller du kan plante dem i et stedsegrønt bed, hvor der mangler lidt kulør.  Vælg mellem mange forskellige gyldne stauder Gyldne stauder kommer i mange forskellige variationer, og iblandt vores sortiment kan du både finde store, høje og lave gule stauder, så du kan vælge den sort, der passer størrelsesmæssigt til de øvrige blomster, der skal være i det pågældende bed.  Besøg planteskolen eller bestil gule stauder online Hvis du befinder dig i nærheden af vores planteskole i Nordjylland, er du velkommen til at kigge forbi for at se nærmere på vores udvalg af de smukke gyldne stauder, men ellers kan du også bestille dem online her i vores webshop. Vi sørger for hurtig levering, uanset hvor henne i landet du bor. Har du nogle spørgsmål i forhold til onlinebestillingen eller plantningen og vedligeholdelsen af de forskellige stauder, kan du enten ringe til os på telefon 26 85 30 37, eller du kan skrive til vores e-mail staudemarken@gmail.com.
 • Bordeaux og blommefarvede stauder
  Blommefarvede stauder i smukke nuancer Er du på udkig efter bordeaux eller blommefarvede stauder til dit blomsterbed i haven? Så er du kommet til den helt rette forhandler. Her på denne side kan du nemlig se vores sortiment af bordeaux stauder, der findes i mange forskellige farvenuancer.  De blommefarvede stauder kan for eksempel plantes sammen med hvide stauder, så deres smukke farve kan blive fremhævet, eller de kan plantes i et stedsegrønt bed med grønne stauder. Vi forhandler blandt andet en japansk fjerbregne, stokroser, nelliker, haveiris og storkenæb i flotte bordeaux og blommefarvede nuancer.  Vi leverer bordeaux stauder til hele Danmark Vi har en planteskole i Nordjylland, hvorfra vi afsender vores blommefarvede og bordeaux stauder til kunder i hele landet, som ikke har mulighed for at købe planterne på planteskolen. Vi sørger for hurtig levering, så du snart kan komme i gang med at færdiggøre dit havebed.  Befinder du dig i nærheden af planteskolen, er du altid velkommen til at kigge forbi og se nærmere på vores udvalg.  Kontakt os ved spørgsmål om vores blommefarvede stauder Har du nogle spørgsmål omkring vores blommefarvede eller bordeaux stauder, for eksempel i forhold til plantning, blomstring eller beskæring, eller har du brug for hjælp til at gennemføre din onlinebestilling, er du altid velkommen til at tage kontakt til os. Vi kan enten kontaktes på telefon 26 85 30 37 eller e-mail staudemarken@gmail.com.
 • Grønne stauder
  Grønne stauder til ethvert bed i haven Der findes mange forskellige grønne stauder, som passer ind i enhver have og i ethvert bed. De grønne stauder kommer enten med grønne blade eller grønne blomster, og de kan også have andre farver i sig som for eksempel hvid, gul, rød eller lilla.  Vi forhandler grønne stauder i forskellige højder og størrelser Grønne stauder kan for eksempel være forskellige typer græsser eller bregner, som vi forhandler et stort udvalg af hos Staudemarken, men det kan også være i form af glasbær, basilikum,  engkabbeleje, rabarber eller jordbærplanter.  Græsserne kan for eksempel bruges til at skabe højde i et bed, da de typisk vokser hurtigt og kan vokse sig høje, hvorimod andre grønne stauder kan fungere som bunddække, ligesom de også kan integreres med andre typer stauder i et blomsterbed. Kontakt os ved spørgsmål eller bestil online Du er meget velkommen til at tage kontakt til os, hvis du har nogle spørgsmål omkring vores sortiment af grønne stauder, eller hvis du har brug for rådgivning om, hvordan de skal plantes. Du kan enten ringe til os på telefon 26 85 30 37, eller du kan skrive til e-mail staudemarken@gmail.com. Har du fundet nogle planter, som falder i din smag, kan du med fordel bestille dem online. Så sørger vi for, at de hurtigt bliver leveret hjem til din adresse. Er du i Nordjylland, kan du også besøge vores planteskole og se nærmere på udvalget.

Varer sidevis

Varer sidevis