Hurtig levering i DK og SE
Eget lager og stort udvalg
Stauder sendes gerne
Fragt kun 65 kr
Instagram
Der er 110 varer.

Grønne stauder til ethvert bed i haven

Der findes mange forskellige grønne stauder, som passer ind i enhver have og i ethvert bed. De grønne stauder kommer enten med grønne blade eller grønne blomster, og de kan også have andre farver i sig som for eksempel hvid, gul, rød eller lilla. 

Vi forhandler grønne stauder i forskellige højder og størrelser

Grønne stauder kan for eksempel være forskellige typer græsser eller bregner, som vi forhandler et stort udvalg af hos Staudemarken, men det kan også være i form af glasbær, basilikum,  engkabbeleje, rabarber eller jordbærplanter. 

Græsserne kan for eksempel bruges til at skabe højde i et bed, da de typisk vokser hurtigt og kan vokse sig høje, hvorimod andre grønne stauder kan fungere som bunddække, ligesom de også kan integreres med andre typer stauder i et blomsterbed.

Kontakt os ved spørgsmål eller bestil online

Du er meget velkommen til at tage kontakt til os, hvis du har nogle spørgsmål omkring vores sortiment af grønne stauder, eller hvis du har brug for rådgivning om, hvordan de skal plantes. Du kan enten ringe til os på telefon 26 85 30 37, eller du kan skrive til e-mail staudemarken@gmail.com.

Har du fundet nogle planter, som falder i din smag, kan du med fordel bestille dem online. Så sørger vi for, at de hurtigt bliver leveret hjem til din adresse. Er du i Nordjylland, kan du også besøge vores planteskole og se nærmere på udvalget.

Varer sidevis

Varer sidevis